کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ظرفیت صدور مجوز راه‌اندازی مراکز ماده ۱۶ افزایش یافت| تکالیف حمایتی بهزیستی در برنامه هفتم کاهش داده شود

  • کد خبر: ۱۳۱۸۹۰
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۸
ظرفیت صدور مجوز راه‌اندازی مراکز ماده ۱۶ افزایش یافت| تکالیف حمایتی بهزیستی در برنامه هفتم کاهش داده شود
رئیس سازمان بهزیستی در تشریح اقدامات حمایتی به ویژه نقش‌آفرینی در زنجیره ساماندهی معتادان متجاهر ضمن درخواست برای کاهش تکالیف حمایتی این مجموعه در برنامه هفتم؛ از افزایش چند برابری ظرفیت صدور مجوز برای راه‌اندازی مراکز ماده ۱۶ خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌محمد قادری در مورد بیان انتقاداتی پیرامون نحوه ساماندهی معتادان متجاهر در استان تهران و اعتقاد برخی مسئولان مبنی براینکه صدور مجوز توسط بهزیستی برای احداث مراکز ماده ۱۶  اصلا متناسب با نیاز نبوده و کافی نیست، گفت: اعتیاد یک موضوع بین‌المللی است چرا که مواد مخدر به صورت قاچاق وارد کشور می‌شود و برخی افراد به دلیل مشکلاتی که دارند جذب این مواد می‌شوند و سوءمصرف مواد منجر به این می‌شود که به تجاهر برسند و این مشکل به دلیل تاثیر آن در سیمای شهری که از جمله ملاحظات است باید در یک جایی ساماندهی شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور، ادامه داد: سازمان بهزیستی افتخار می‌کند که کارکنانی دارد که مددکار هستند که تعریف مشخصی دارد و با استفاده از تمام امکاناتی که در اختیار دارند به پاکسازی معتادان متجاهر از مواد و بازپیوند آن‌ها به خانواده‌هایشان کمک می‌کنند.

وی تصریح کرد: برای ساماندهی این بخش باید معتادان متجاهر در یک زنجیره جمع‌آوری شوند و اقدامات مداخله‌ای لازم انجام شده و در یک مرکز نگهداری شوند و دوره‌های مهارت آموزی برای آن‌ها برگزار شود، اما نکته مهم در این زنجیره، صیانت از فردی است که وارد مراکز ماده ۱۶ شده و تحت رسیدگی قرار گرفته است که اینجا باید بهزیستی ورود پیدا کرده و برای پیوند فرد به خانواده‌اش نقش ایفاء کند.  

قادری یادآور شد:، اما تکلیفی که در این حوزه برعهده سازمان بهزیستی گذاشته شده نباید در برنامه هفتم توسعه باشد چرا که بهزیستی بیش از ۵۰ وظیفه و ماموریت‌های بسیار سنگین در حوزه‌های متنوعی برعهده دارد کما اینکه اورژانس اجتماعی تمام آسیب‌هایی که منجر به آسیب‌دیدگی افراد به ویژه کودکان، دختران و زنان می‌شود را مدیریت می‌کند بنابراین یک دامنه و طیف وسیعی از آسیب‌دیدگان وجود دارد که این سازمان با وجود ساختار دولتی که دارد باید مدیریت کند در حالی که بخشی از این وظایف همچون مراقبت از ایتام و فرزندان فاقد سرپرست که در مراکز شیرخوارگاه‌ها و سایر مراکز بهزیستی نگهداری می‌شوند در شمول اقدامات حاکمیتی است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با اشاره به نحوه صدور مجوز برای راه اندازی مراکز ماده ۱۶، تاکید کرد: ما در این دوره با همکاری تمام دستگاه‌ها به ویژه شهرداری تهران که در این زمینه پای کار آمدند، ظرفیت صدور مجوز برای راه‌اندازی مراکز ماده ۱۶ را به چند برابر افزایش دادیم و ظرفیت اساسی برای ساماندهی معتادان متجاهر در تهران و حومه آن ایجاد کردیم، مراکز قرنطینه افزایش پیدا کرد و روی موضوعاتی همچون صغر و کبر سنی و معتادان متجاهر با زخم باز کار شد، اما صیانت در این فرآیند از اهمیت بسزایی برخوردار است و زنجیره باید تکمیل باشد و همه دستگاه‌ها به وظایف قانونی خود در این حوزه با ملاحظه همسو شدن برنامه‌های استراتژیک و بودجه‌هایی که در اختیار دارند، عمل کنند تا بتوانیم تصویر مطلوبی از مدیریت آسیب‌های اجتماعی در کشور داشته باشیم. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->